De 5 voordelen voor jouw website

#1 Goedkoop naar een goede website

Wie zegt dat een website laten bouwen duur moet zijn? Jouw Start biedt websites aan voor startende ondernemers tegen een "gewoon goede" prijs. Geen hoge ontwikkelkosten. Geen leaseconstructie. Gewoon een eenmalig bedrag, waarna je alleen nog de hosting maandelijks betaald. Simpel en overzichtelijk. 

Met Jouw Snelle Start bouwen we al vanaf €200,- een professionele website voor jouw bedrijf. 

Goedkope website bouwen Nijmegen

Website voor starters - snel Nijmegen

#2 Snel aan de slag; snel resultaat

In drie weken een draaiende website? Tuurlijk, waarom niet? We gaan meteen aan de slag en duiken samen in de boodschap die jij wilt overbrengen met je website. Wat is jouw passie? Wat maakt jouw onderneming anders? En waar blink jij in uit? Samen komen we tot de kern. En die laten we terugkomen op jouw website. 


#3 Zelf aan de knoppen na oplevering

We bouwen jouw website op een eenvoudig te begrijpen en intuïtief platform genaamd JouwWeb. Wanneer jouw website af is, krijg je zelf alle inloggegevens en kun je makkelijk zelf aanpassingen maken. Ook de hosting gaat via JouwWeb. Wij zetten deze voor je op, waarna je de maandelijkse kosten à €10,50,- direct aan JouwWeb betaald. Zonder tussenpersoon. Zo heb je na oplevering geen financiële verplichtingen meer naar je websitebouwer; wel zo prettig. En natuurlijk zit een uitleg van het platform bij de prijs inbegrepen!

Makkelijk website bouwen

Website SEO

#4 Jouw website geoptimaliseerd voor Google

Iedere website van Jouw Start is geoptimaliseerd voor Google. We doen alle basis SEO-instellingen en voorzien iedere afbeelding van een passende Alt-tekst. Daarbij redigeren we de teksten voor jouw pagina's zodat deze aansluiten bij het zoekgedrag van jouw doelgroep. Zo helpen we je met de eerste meters in het Google-doolhof. 


#5 Altijd responsive 

Tegenwoordig bezoeken steeds meer mensen websites via hun smartphone. Daarom is iedere website van Jouw Start responsive. Met andere woorden: we optimaliseren jouw website ook voor smartphone gebruik. Zo is jouw website klaar voor het aantrekken van klanten, ongeacht op welk apparaat ze jou vinden. 

Goedkope responsive website

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? 

Mike Oerlemans - Website bouwer starters

Mijn naam is Mike. En ik help je graag met het bouwen van een website voor jouw onderneming. Wil jij profiteren van deze 5 voordelen? Neem dan contact met me op! 

websitebouwers@jouwstart.com 

06-53498805